TRANSFER HABERLERİ

21 Eylül 2012 Cuma

Yüsek Öksüz,"Geleceğe Umutla Bakmak İçin İlk Maçı Kazanmak Çok Önemli"

Yüsek Öksüz,"Geleceğe Umutla Bakmak İçin, İlk Maçı Kazanmak Çok Önemli"
Gönen Belediyespor Teknik Sorumlusu Yüksel Öksüz, Pazar günü oynanacak olan Balıkesir Belediyespor karşılaşmasıyla ilgili olarak Nedim Kıran'ın sorularını cevapladı. İlk maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini dile getiren tecrübeli teknik adam taraftarlardan son düdük çalana kadar yeşil-beyazlı oyunculara destek olmalarını istedi.   
Yeşil-beyazlıların teknik patronu Yüksel Öksüz futbolda mazeretin olmadığına dikkat çektiği açıklamasında, lige galibiyetle başlamalarının elde edilecek başarılara bir kapı aralamak olduğunu belirtti. Tecrübeli teknik adam, Bölgesel Amatör Lig’in Süper Amatör Lig’e göre çok farlı olduğunu, neticede her ilin en iyi amatör takımları ile mücadele edeceklerini ve bunun için çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Altınorduspor’da 12 yıl ve Balıkesirspor’da 4 yıl olmak üzere profesyonel olarak sağ bek mevkiinde futbol oynadığını sözlerine ekleyen Öksüz, oyuncuların maçı kazanma isteklerinin çok önemli olduğunu vurgu yaptı. Tribünlerin başarıya endeksli olduğu bu ligde taraftarların desteğini arkalarına almak için iyi bir oyun ve iyi bir netice almanın önemine de değinen Öksüz, “Gönen’e rakip olarak geçmiş yıllarda Altınorduspor ve Balıkesirspor’la futbolcu olarak geldim. Yakın geçmişte de rakip hoca olarak burada bulundum. Tribünler genelde başarıya endeksli olarak farklılık gösterir. Ancak bu Gönen’de farklı. Gönen seyircisi daima takımının arkasında olan ve desteğini esirgemeyen bir yapıya sahip. Bizim de en büyük avantajımız taraftarlarımız olacak” dedi.
Fenerbahçe istedi sakatlık engelledi.
Altınorduspor’a transferinden bir gün sonra Fenerbahçe kulübü yöneticisi Serkan Acar’ın kendisini istediğini, ancak Altınorduspor’un o sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturduğundan bir sonraki sezona sözleştiklerini belirten Yüksel Öksüz, yaşadığı sakatlığın Fenerbahçe macerasını başlamadan bitirdiğini söyledi. 
18 maçta, 18 galibiyet.
2009 yılında Erdek Belediyespor’da çalıştığını belirten Yüksel Öksüz, 6 maçta 6 puan toplayan kırmızı beyazlı ekibin başına geçtiği 6. haftadan sonra çıktıkları 18 karşılaşmadan da galip ayrılarak şampiyonluğu elde ettiklerini ve 3. Lige çıkmak için oynadıkları maçlarda yenilgi yüzü görmeden şanssız bir şekilde elendiklerini de hatırlattığı açıklamasında her zaman kazanmaya yönelik bir yapıya sahip olduğunu belirtti.
Duran topları ters ayaklı oyuncular kullanacak.
Takımın başına kısa bir süre önce geçen Öksüz, duran toplarda ters ayaklı oyuncuların ortaları ile gol arayacaklarını belirtti. İçten kaleye doğru yapılacak ortalarda tek vuruşların gol olması yönünde çalışmalar gerçekleştirdiklerini de belirten Öksüz, özellikle dönen toplara sahip olmalarının önemine değindi.
İlk on bir, son çalışmada şekillenecek.
Gönen Belediyespor'un Balıkesir Belediyespor karşısında, kalede Sertaç, defansta Sonat, Tolga, Mustafa ve Emre Karadağ, önlerinde İsa, orta alanda Emre Gülle, Engin, Oğuzhan ve Candaş ileride ise Cem’le çıkması bekleniyor. NEDİM KIRAN-GÖNEN
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com 

Hiç yorum yok: