TRANSFER HABERLERİ

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Manisa Belediyespor'lu Hande Hayta, Arkasspor’da


Manisa Belediyespor Kız Voleybol Takımı oyuncularından Hande Hayta, Kadınlar Voleybol Süper Ligi’nin güçlü temsilcilerinden Arkasspor’a transfer oldu. 
Genç oyuncuya yeni takımında başarılar dileyen Manisa Belediyespor Basın Sözcüsü Tolga Tunç Çalışkan, Manisa Belediyespor olarak amatör branşlardaki başarılarını sürdüreceklerini belirtti.
Manisa Belediyespor Voleybol takımından Arkasspor’a transfer olan Hande Hayta için Belediye Encümen Salonu’nda basın toplantısı düzenleyen Manisa Belediyespor Basın Sözcüsü Tolga Tunç Çalışkan, Voleybol Antrenörü Nagehan Erol’u da tebrik etti. Hande Hayta’nın 4 yıldır Manisa Belediyespor bünyesinde ter döktüğünü belirten  Tolga Tunç Çalışkan, “Hande, Belediyespor’un başarısı için 4 yıl ter döktü. Bu 4 yıl içerisinde 2 kez milli takım kampına katıldı. Tabi bu başarı da, birilerinin dikkatini çekti ve İzmir Arkas Spor Kulübü Hande’yi kulübümüzden istediler. Biz de Hande’yle böylesine büyük bir kulüpte forma giyecek olmasından dolayı gurur duyacağımızı söyledik. Hande kızımızı gözümüz arkada kalmadan oraya gönderiyoruz. Biliyoruz ki, bu başarısı orada da devam edecek. Hande’ye Belediyespor’a verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür ederiz. Umarım bundan sonraki spor hayatı da başarılarla geçer” dedi. Manisa Belediyespor’dan Arkas’a transfer olan Hande Hayta ise, mutluluğunun tarif edilemez olduğunu dile getirdi. Hayta, transferinin kendisi için önemli bir başarı olduğunu ifade ederek, kendisinden sonra gelecek olan arkadaşlarının da aynı yerlere gelmesi temennisinde bulundu.
SERVET SARUN
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: